2010. november 18., csütörtök




Again,I adore minimalism...we can speak about clothes,houses,furniture...it's always a good choice...you know, sometimes less is more.
To be honest, it's not easy to dress like this, because we can easily fall wide of the mark. It is very important to combine right materials with right shapes (have to be simple), and don't use a lot of colour, or choose one and use it's shades. If we don't do that we will loose the impression.


Csak magamat tudom ismételni, hogy megszállottja vagyok a minimálnak...lehet szó ruhákról, házakról,bútorokról vagy nyers anyagokról, ez mindig a legjobb választás...hiszen mindenki ismeri a mondást, "a kevesebb néha több".
Hogy őszinte legyek, talán az egyik legnehezebb ezen stílus jó felhasználása, hiszen itt nagyon könnyen nagyon mellé lőhetünk. Fontos, hogy jó anyagokat és formákat válogassunk össze, valamint a színeket se vigyük túlzásba,vagy egyáltalán ne is használjunk. Ha mégis akarunk valami színt, akkor csak az az egy és árnyalatai határozzák meg öltözékünket,különben elveszik az összhatás.

Shirt: Massimo Dutti
Blazer: Zara
Trousers: Zara
Bag: Guess
Ring: Swarovsky
Sunglasses: Fendi

1 megjegyzés: