2011. május 31., kedd

























Néha talán a legegyszerűbb döntések a legjobbak. Természetesen egy fehér ing egyetlen ember ruhatárából sem hiányozhat(üzenném ezt Barbinak:)), hiszen ez a darab olyan funkcióval van ellátva, hogy szinte mindenhova felvehető és mindenhez tökéletes.

Azonban a piros nadrág funkciói, már nem ennyire széleskörűek. Én, azért nem szeretem annyira hordani, mert igen nehéz úgy összerakni valamivel, hogy az ne legyen túl kontrasztos. Sokan úgy gondolják hogy a piros nadrág csakis feketével hordható, ami egyfelől oké, mert köztudott hogy a piros és a fekete jók egymás mellett, de számomra akkor is túl erős az ellentét. Azt a tanácsot tudom adni, hogy pasztell és világos színekkel kombináljuk, amivel a végeredmény sokkal lágyabb lesz. Vagy követhetjük a mostani multicolour trendet is és hordhatjuk erős kékkel vagy a merészebbek narancssárgával.



Sometimes less is more. No doubt, everybody need at least one of this multifunctional article of clothing, I mean of this white shirt, because it can be matched almost with everything.

But red trousers are standing on the other side. As for me, I don't really like wearing them, because if you put on with dark tones, your look can be easily contrasted.

So, my advice is that, you should mix your red trousers with light colours, or if you are a multicolour fan combinate with navy-blue or orange.

1 megjegyzés: