2011. június 5., vasárnap





Ha nekem lehetne egy olyan lakótársam, akinek ekkora szíve van, hát azt hiszem odaláncolnám a lakásba, hogy soha se szökhessen el! Aki, ha megun valamit,nem csupán felraklja a polcra, hogy ott porosodjon, hanem egy mozdulattal odaadja....főnyeremény!!(ja és nem ez a legfőbb jó tulajdonsága...kell ennél több???:))

Ebben a perzselő hőségben, szerintem sokan vagyunk úgy, hogy az utcára sincs kedvünk kimenni, hát még felöltözni! Ezért jó vétel, egy hosszú, bő ing, ami ha elég hosszú megadja a lehetőséget, hogy ne melegítsük magunkat holmi nadrágokkal. Így megmenekülünk a hőségtől úgy, hogy még sokat gondolkodni sem kellett arról, hogy mit mivel vegyünk fel.


There are noone in the world, who doesn't like rceiveing presents.But tell me, what else can be better if the person, who gives you beautiful things is your house-sharer???...well I think nothing!Besides, he is not only generous, but also kind and a good man!:))
If the weather is unbearably hot, most of the people doesn't like spending their time in the streets. So, that's why a big baggy shirt is a good choice for summer, because it gives you an opportunity not to warm yourself with trousers. All in all, that's how we can get rid of scorching sunshine and dress in the easyest way.

4 megjegyzés:

  1. Tök szép a karkötőd.:) Szabad tudni honnan?:) Jó ez az ing tényleg. Nem egyszerű ilyen melegbe csinosan öltözködni.

    VálaszTörlés
  2. Már megint ezek az igénytelen képek, sírhatnékom támad a beállítások illetve a szerencsétlenkedésed láttán ( lsd. 3. kép... )
    A szett egyébként nem rossz ötlet, bár az ing túl bő rád illetve ebben a papucsban eléggé tönk lábad lett, bocsi, toprongyos hatást kelt.Újragondolnám a helyedben más darabokkal.üdv

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó összeállítás.. az öv és a karkötőt nagyon jókkk :D

    http://alexalovefashion.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. az angolodra figyelj oda, mert ez így borzasztó! ha mindenképp szeretnél fordítást, nézesd át valakivel!

    VálaszTörlés