2011. november 29., kedd

Day Off.












A fagyos, ködös, szmogos időben elég nehéz arra összpontosítani, hogy napról napra valami friss, fantáziadús és rafinált szettet állítsunk össze a totálisan lehangoló téli reggeleken, úgyhogy kihasználva a boyish-stílus adta lehetőségeket elég ha beleugrunk egy pár kényelmes de jó minőségű ruhába, a lényeg, hogy véletlenszerűen (vagy annak tűnően), és rétegesen pakoljuk magunkra a cuccokat, a vegyes kiegészítőkkel pedig egy kis maszkulin-feminin feszültséget kelthetünk.

A Moncler kabát ugyan rejtélyes módon elszaporodott Budapesten, de még mindig tuti beruházás, afféle őszi-téli-kora tavaszi jolly joker!

Kabát:Moncler
Szemüveg:RayBan
Pulcsi:Mexx
Nyaklánc:D&G
Sapka:H&M

2011. november 24., csütörtök

Dote my Polka Dot on!








Az idei szezon egyik egyértelmű főszereplői a "pöttyök".
Annak ellenére, hogy rá sem bírtam nézni erre a mintára, az idei szezon újítása addiktívvá tett! Én imádom és ti?

Pulcsi: Topshop
Szoknya: Zara
Photo: Akos

2011. november 20., vasárnap

Comfort is the new Smart








Amikor elkezd közeledni a tél és amikor egyre többször ráz a hideg, na olyankor elég sokszor döntök inkább egy meleg és kényelmes ruha mellett, mintsem hogy egész nap vacogjak.Gondolom azért ezzel elég sokan vagytok így. Persze azért azt nem mondom, hogy a téli hónapokban mondjunk le az elegáns, lenge darabokról és nagyot is hazudnék, ha azt mondanám hogy én így teszek,de ilyenkor igenis kellenek a pihe puha meleg darabok!

Szemüveg: Gucci
Ing:Mango
Sál: H&M
Photo: Akos

2011. november 5., szombat

Under the Influence of Miss Dello Russo










Sokan kérdezik tőlem, hogy ki az, aki valóban oda teszi magát az öltözködésben. Általában nem gondolkodom sokat a válaszon, hanem egyből rávágom a számomra ikonikus Anna Dello Russo (http://homemadejournal.blogspot.com/2011/11/my-fashion-icon.html ) nevét. Egyszerűen imádom azt a nőt, a szememben ő az abszolút CSÚCS. Az itáliai fashionistánál megszállottabb divatbolondot nehéz elképzelni, persze nehéz valaki olyat lekörözni, aki egy ruhát deklaráltan csak egyszer vesz fel, és külön milánói rezidencia (!) vigyázza ruhakölteményei nyugalmát. A Helmut Lang által csak "fashion maniac"-ként aposztrofált nagysasszony divatőrülete, állítólag élete első Fendi kollekciója (amit apukától kapott...:D) megvételekor kezdődött és sokak örömére, még évtizedek múltán is tart, és inspirál mindenkit a tervezőktől a bloggereken át a divatra éhes tömegekig. Az én lookomat is Russo inspirálta, persze őt utolérni távoli álom csupán.....:)

Szoknya: Dolce&Gabbana
Cipő: Christian Louboutin
photo: Ákos Takács

Under the Influence of Miss Dello Russo II