2012. november 18., vasárnap

Ocelot

Tapasztalatom szerint az ocelot mintáról minden generációnak más a véleménye. Ezt leginkább a szüleimen veszem észre, akiknek határozott meggyőződésük, hogy ilyet csak az - hogy finoman fogalmazzak - utcalányok hordanak. Igen, valóban nehéz szép mintára találni és az is igaz, hogy könnyen túlzásba lehet esni, mivel nem egy variálható darabról van szó.
Nekem szerencsére mindig a Dolce&Gabbana kifutóin lejtő ruhadarabok jutnak eszembe, szóval mondhatnak a szülők akármit, nem fogok az ocelot mintától megválni!

Szoknya: Zara
Dzseki: Zara
Cipő: Zara
Photo: Robert Sz. http://robertszabo.tumblr.com16 megjegyzés:

 1. úristen.
  gepárd szoknyába betűrni a feliratos pólót(ami még csak nem is vicces), 10 kiló fuksszal meg egy döglött rókával. gratulálok!!
  a világ megérett a pusztulásra.
  legalább legálisan tartózkodtál a tetőn?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én pedig neked gratulálnék,hogy ennyire fogékony vagy a divat iránt.biztosan jó a stílusérzéked:))

   Törlés
  2. valóban, tökélyre fejlesztettem a divattal kapcsolatos közönyöm. a fogyasztói társadalom felesleges vívmánya: vedd meg a legújabbat, dobd el a régit.ezen kívül az embereket zombivá transzformálja: egyél,vásárolj,szexelj csá :D és így fullad a saját mocskába az emberiség a 21. század derekán. amíg ezt leírtam rájöttem, hogy ez már nem közöny :D

   Törlés
  3. nem kell mindig a legújabb, meg is zenésítették: http://www.youtube.com/watch?v=QK8mJJJvaes

   Törlés
 2. Miért kommentel, ill. néz egy divatblogot, olyan ember, akinek nincs stílusérzéke v. nem ért hozzá, s csak fikázni jön?
  Flórának igazán kifinomult stílusérzéke van, ez a szett jobban nem is sikerülhetett volna...

  VálaszTörlés
 3. Kár hogy névtelenül írtál, pedig szívesen röhögnélek körbe nyilvánosan is, bár maximum 16 éves lehetsz hogy egy divatblogra jársz észt osztani, a 'gepárd szoknya' meg a 'döglött róka' gondolom meghaladja a kis sablon elképzelésed az öltözködésről, nehogy megerőltesd magad inkább menjél szedjél hangyát boxkesztyűvel! :)
  (Btw a gepárd még mindig pöttyös, ezt párduc mintának hívják...)

  Flóra, ez a szett tökéletes, te lettél az új kedvenc bloggerinám! :)

  VálaszTörlés
 4. érdekes tények:

  Tudjátok, miért ilyen morcos a lány feje a képeken? Még ő sem érzi jól magát ezekben a ruhákban. Akárki akármit mond, engem nem győz meg :D
  Hogy húzhatja a fülét az az izé.

  Tudjátok mi a baj a stílus érzékem piszkálásával meg úgy általában a divatosság fogalmával? Ugyanaz a helyzet, mint amikor egy diktatúra saját legalitását igazolja. Mindenki tudja, hogy az emberek egy szűk köre profitál az egészből a többi meg meghalhat. Hiába mondod nekem, hogy ez meg az a divatos, amikor semmi értelme nincs.

  Tudjátok kinek a hóbortja a divat?
  A gazdag és elkényeztetett leánykáké, a megkeseredett, gonosz öregasszonyoké, és tejfeles szájú buziké.
  Egy biztos, kapát képen sem láttak, nem hogy dolgoztak volna vele.

  Tudjátok mi volt a véleménye az ocelotoknak az ocelot mintáról 59 generáció óta? Hát kurvára nem örülnek neki, ha nem oceloton látják.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valószínűleg azért "morcosak" a kifutón lépkedő modellek is mert éppenséggel utálják és feszélyezve érzik magukat az éppen rájuk adott minőségi anyagokból készült, nagy gonddal (és sokszor kézzel) elkészített designer darabokban. Logikus! :D

   Flóra ne foglalkozz az ilyen hozzászólásokkal, a megjegyzés stílusából látszik hogy nem egy nagy divatszakértővel van dolgunk. Szuper amit csinálsz és csak így tovább! :)

   Törlés
  2. tény, hogy az emberek 96,4%-ának jobban áll a mosoly (még egy ilyen hót rideg helyzetben is, mint a divatfotózás), mint ez a morcos gepárdpofa. nem tudom eldönteni, hogy az utolsó képen az "égessétek porig, a menekülő gyerekeket se kíméljétek" vagy a "mikor megyünk már haza" arckifejezés látható

   Törlés
 5. Szerintem jó lett volna a szett,ha nem aggatod magad tele ennyi közönséges ékszerrel!

  VálaszTörlés
 6. Az mióta tény, hogy a divat a "A gazdag és elkényeztetett leánykáké, a megkeseredett, gonosz öregasszonyoké, és tejfeles szájú buziké" ? Ma már pár ezer ft-ból is fellehet stílusosan öltözni, csak nyitott szemmel kell járni, foglalkoztasson az, hogy kinézz valahogy, és vedd a fáradságot megkeresni a hozzád illő ár/minőség/stílus hármast.
  hajrá Flóra, just keep on :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon jól megfogalmaztad az elveimet!:)

   Törlés
 7. Szia! Megkérdezhetem, hogy a nyaklánc milyen márka? Köszi! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Nyílt egy bolt a Mester utca elején az a neve hogy Cucc és egy francia pasié, akinek a testvére ékszertervező Párizsban és tőle hozza az ékszereket...nekem nagyon tetszenek szerintem érdemes benézni:)

   Törlés
 8. szió! a pólót hol szerezted? nagyon szuper:)

  VálaszTörlés
 9. szerintem azért csinálod ezt a blogot, mert nem kufircolsz eleget! a divatvilágban gondolom csak olcsó buzeránsok vesznek körül, akik inkább egymást kúrják seggbe helyetted. szerintem a sok kritika ellenére nem nézel ki olyan rosszul, úgyhogy szívesen helyrehozom a szexuális életed! :D

  VálaszTörlés