2013. április 28., vasárnap

Such an Italian Dress












Tudom, tudom az olasz imádatom leplezhetetlen, de egyszerűen ha egy ilyen ruhát találok, akkor egyből a kis csizma alakú országra asszociálok. Na már most ez azért egyáltalán nem meglepő, hiszen olasz nők ezrei hordanak ilyen fidres-fodros, egyszerű kis ruhákat, amit kiegészítők garmadájával tesznek egészen különlegessé.
Természetesen a ruha tökéletességéhez nagy mértékben hozzájárul remek szabása, az anyag rendkívül magas minősége, valamint örökké hordható színe.

Szemüveg: Gucci
Blézer, Táska: Mango
Ruha: from Italy
Cipő: Bershka
Photo: Silye G.

2013. április 22., hétfő

I'm Soooo CRAZYY









Ezt a casual, csíkos ruhát, legelőször tuti, hogy valami magassarkúval dobnám fel, de az elmúlt időszakban úgy esett az eső, mintha dézsából öntötték volna, így muszáj volt beszereznem egy gumicsizmát, hogy kicsit én is tudjam élvezni a borús időket. Na persze a képen már nyoma sincs a szörnyű időnek, de ha már lett egy esőjáró gyönyörű csizmám, hát gondoltam kicsit eltérek a szokványostól és inkább a kényelmet választom.
Az időjárásra meg külön haragszom, mert mintha elfelejtette volna a tavaszt, pedig -természetesen még ezer más előnye mellett - öltözködés szempontjából a legjobb évszak!

Gumicsizma: Hunter
Ruha, Szemüveg: Zara
Photo: Silye G.

2013. április 15., hétfő

Fashion Week and Prada












Szeretem az egyszerű darabokat, mert egyrészről nem nagyon van fancybb egy sima, letisztult ruhánál - főleg ebben a szezonban, ahol a divattervezők megnyugvást kerestek a minimálban, a téli barokkos túlzás után- másrészről meg hihetetlen palettából lehet "építkezni" kiegészítők terén.
 Nos, ez a Dores ruha is azért keltette fel az érdeklődésemet, mert egyszerű szabásvonalával, minőségi anyagával és letisztult fehér színével bármelyik ruhatár erős alapdarabjává válhat több szezonon keresztül.
P.s.: Fehérhez Arany!

Ruha: Dores
Napszemüveg: Prada
Kabát,Cipő: Zara
Karkötő: H&M
Foto: Silye G.

2013. április 2., kedd

Comfortable Black





Valljuk be őszintén, hogy néha jól esik egy kicsit olyan "semmilyenbe" öltözni. A sok magassarkú és hát a kényelmesnek nemigen mondható ruhaköltemény után, úgy érzem mi is megérdemlünk egy kis kényelmet. És láss csodát végre eljött az a korszak (ami Olaszországban már több évtizede őshonos), hogy egyáltalán nem ciki edzőcipőbe bújni, sőt inkább az a "blama" aki még nem  rendelkezik egy Nike Air Max-al...
Szóval lányok nyugodtan pattanjatok bele a világ legkényelmesebb cipőjébe, tegyétek a hangsúlyt a kiegészítőkre és vegyétek a nyakatokra a várost!!:)

Cipő: Nike
Napszemüveg: Gucci eyeweb
Mellény: Nike 
Nadrág: Zara
Photo: Silye G.