2013. október 28., hétfő

LaceUP!











Igen, tudom, hogy sokak számára polgárpukkasztó ez a "konyhás néni", "kismama", "gladiátor" szandál, de  nekem akkor is tetszik és ha körülnézünk a divatvilágban, azt kell hogy mondjam, hogy ott is elég népszerű. Jó, persze nem kell minden ilyen-olyan trendet követni, de a mostani "baljós" punk-rock őrületbe nagyon is beleillik. 
Valamint, mi sem bizonyítja jobban, hogy igazi trend, mint a jövő nyári Tom Ford kollekció - http://www.style.com/fashionshows/complete/S2014RTW-TFORD.

Cipő: Elisabetta Franchi
Karkötő: Hermes
Nadrág, Ing, Bőrdzseki: Zara
Nyaklánc: H&M
Photo: Silye G.

2013. október 21., hétfő

OverAL(L)










Kényelmes, egyszerű, elegáns és ami a legjobb, hogy még a következő szezonban sem fog kimenni a divatból, úgyhogy nyugodtan a boltok fele vehetjük az irányt egy megunhatatlan overál-ért.
Hogy őszinte legyek, valahogy először nem tudtak lenyűgözni eme érdekes darabok, de amikor ráébredtem "jótékony hatásukra", már nem tudtam megálljt parancsolni vásárlásuknak. Imádom, hogy a masculin hatás ellenére (ami egyébként a szezon egyik legmeghatározóbb trendje), mégis elképesztően szexik maradhatunk egy ilyen darabban, arról nem is beszélve, hogy egy magassarkúval optikailag csodákra képes.

Overál, Blézer, Cipő: Zara
Táska: Vintage
Gyűrűk, Karkötő: H&M
Öv: Mango
Photo: Silye G.
Special thanks to: W. and R.