2014. március 17., hétfő

ContemporaryLeopard









"Oh shit it's just blacks on blacks on blacks"
 Közli velünk a híres tervező, rendező rap mogul, de ha még nem is lehet mindenki olyan "black" mint Kanye, azért sokan, sokszor esünk abba a hibába, de inkább szívesebben fordítanám úgy, hogy kényelembe, amikor feketét feketére halmozunk.
Tény, hogy nem a legkreatívabb és nem is a legvidámabb formája az öltözködésnek, de én pont azért szeretem néha csak ezt az egy színt alkalmazni, mert úgy használhatom, mint egy üres papírlapot, amit még akármivel tele lehet rajzolni.
Igen, itt is hű maradtam önmagamhoz és az arany részletek a dominánsak, de talán mégiscsak a leopárd minta az, ami igazán "tündököl" az összeállításban.

Kabát: Zara
Szemüveg: Prada
Táska: Moschino
Csizma: from Italy
Nadrág: Zara
Karkötő: Hermes
Kis karkötők: H&M
Fülbevaló: vintage
Photo: Silye G.

2014. március 3., hétfő

It's TimeforScubaDiving!









Talán már tettem említést, a búvár anyagokhoz való vonzalmamról, aminek lehet, hogy van némi köze  szinkronúszó múltamhoz. De csak lehet.
Amikor megláttam ezt a kék ruhát, tudtam, hogy az a nem szabad felpróbálni kategória, mert akkor "baj" lesz és láss csodát, persze be is került a kis kosaramba. Imádom, a most divatban teret nyerő egyszerűségét és letisztultságát, amit mi sem emelhetne ki jobban, mint a lélegzetelállító kék színe. 
Pár kiegészítő és egészen a péntek esti bulitól a bálok kapujáig mehetünk vele.

Ruha: Zara
Cipő: Zara
Photo: Silye G.